ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ KARCHER

Στην Bio – Fresh δραστηριοποιούμαστε στους Βιολογικούς καθαρισμούς χρησιμοποιώντας κορυφαία μηχανήματα Karcher με σκοπό να εξασφαλίσουμε στους προσωπικούς σας χώρους ένα πεντακάθαρο & υγιεινό περιβάλλον!

Παρέχουμε άμεσες λύσεις με βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, χαλιών, στρωμάτων & αυτοκινήτου που διασφαλίζουν διαρκές αποτέλεσμα καθαριότητας. Απαλλάσσουμε από επίμονους λεκέδες (όχι χρόνιους) όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, ενώ απομακρύνουμε απόλυτα αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς ή μικρόβια.

Σημαντικό ρόλο δίνουμε στη μέθοδο ψεκασμού – απορρόφησης που εφαρμόζουμε για να πετύχουμε άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού, αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την ποιότητα και τη ζωντάνια στα χρώματα των χαλιών ή των σαλονιών σας. Για την εφαρμογή της μεθόδου -όπως και για κάθε βιολογικό καθαρισμό– χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό Kärcher, ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ήπια επεξεργασία του υλικού χαλιών, ταπετσαριών όπως και κάθε ευαίσθητης επιφάνειας.

Αυτό συμβαίνει διότι η τεχνολογία των μηχανών Kärcher έχει την δυνατότητα για μεγάλη παραγωγικότητα & ελάχιστα κατάλοιπα στο χαλί ή το σαλόνι σας, αρκεί η εφαρμογή της να γίνεται με τη χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών. Συν τοις άλλοις, τα εξελιγμένα μηχανήματα & τα καινοτόμα βιολογικά καθαριστικά τεχνολογίας Karcher αποτελούν την κορυφαία λύση της αγοράς, αφού πέρα από την υψηλή τεχνολογία, παραμένουν οικολογικά, βιοδιασπώμενα & υποαλλεργικά με πιστοποίηση ISO14001 και έγκριση του Γενικού Χημείου του Κράτους και του ΕΟΦ.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επώνυμης Γερμανικής εταιρίας Kärcher, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό της Biofresh, αποτελούν εγγύηση για ένα τελικό αποτέλεσμα με εμφανή καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, σύντομα διαστήματα στεγνώματος και γρήγορη επαναχρησιμοποίηση.

*Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας εφαρμόζονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Για πεντακάθαρες & υγιεινές λύσεις… καλέστε μας!

Βιολογικός καθαρισμός σαλονιού

Στην Biofresh αναλαμβάνουμε με υψηλή επαγγελματική υπευθυνότητα τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού καθώς και καρεκλών τραπεζαρίας, εφαρμόζοντας προηγμένες μεθόδους βιολογικού καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και επώνιμα καθαριστικά της  εταιρείας Kärcher.
Υγρός Βιολογικός καθαρισμός Σαλονιού Θεσσαλονίκη

Διαδικασία υγρού βιολογικού καθαρισμού:

 • Επιτόπιος έλεγχος από το εξειδικευμένο μας προσωπικό της Biofresh και ενημέρωση οσον αφορά την διαδικασία και τα αποτελέσματα του καθαρισμού.
 • Έναρξη βιολογικού καθαρισμού με βαθύ καθαρισμό – απορρόφηση από σκόνη, τρίχες, χρησιμοποιώντας ιτην ισχυρή επαγγελματική απορροφητική σκούπα της Kärcher.
 • Υλοποίηση βιολογικού ψεκασμού με επαγγελματική πλυστική μηχανή Kärcher και μείγμα νερού με καθαριστικό σε όλη την επιφάνεια.
 • Απορρόφηση του υγρού μείγματος και καθαρισμός με επαγγελματική μηχανή Kärcher.
 • Αφαίρεση λεκέδων & καθαρισμός με ειδική μαλακή βούρτσα στις επιφάνειες όπου είναι απαραίτητο.
 • Ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού με ψεκασμό ειδικού αντιαλλεργικού σπρέι στις επιφάνειες με σκοπό την μακροχρόνια αποφυγή επανεμφανίσεως ακάρεων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών.
 • Απολύμανση από μύκητες, βακτήρια, παθογόνους ιούς (γρίπης, ηπατίτιδας κα). Η απολύμανση εφαρμόζεται δωρεάν από την εταιρία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού με διάρκεια & υψηλό αποτέλεσμα υγιεινής για τα σαλόνια σας.
 • Πλήρες στέγνωμα (4-5 ώρες).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο καθαρισμού (ειδικό σκούπισμα – απορρόφηση) δεν συνιστά από μόνο του βιολογικό ή στεγνό καθαρισμό.

Η Ειδική απολύμανση από παθογόνους ιούς αποτελεί εντελώς ξεχωριστή εφαρμογή στο βιολογικό καθαρισμό.

 

Στεγνός Βιολογικός καθαρισμός Σαλονιού Θεσσαλονίκη

Διαδικασία στεγνού βιολογικού καθαρισμού:

 • Προηγείται επιτόπιος έλεγχος από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας όπου παραδίδει πλήρη αναφορά για τα αποτελέσματα και τη διαδικασία.
 • Έναρξη στεγνού βιολογικού καθαρισμού με βαθύ καθαρισμό – απορρόφηση από σκόνη, τρίχες κτλ με τη χρήση ισχυρής επαγγελματικής απορροφητικής σκούπας Kärcher.
 • Εφαρμογή ατμού στους 200ο βαθμούς με ειδική μηχανή Kärcher και εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια.
 • Ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού με ψεκασμό με ειδικό αντιαλλεργικό σπρέι πάνω στις επιφάνειες για να αποτραπεί η επανεμφάνιση ακάρεων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών.
 • Απολύμανση από μύκητες, βακτήρια, παθογόνους ιούς (γρίπης, ηπατίτιδας κα). Η απολύμανση εφαρμόζεται δωρεάν από την εταιρία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού με διάρκεια & υψηλό αποτέλεσμα υγιεινής για τα σαλόνια σας.
 • Πλήρες στέγνωμα άμεσα.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο καθαρισμού (ειδικό σκούπισμα – απορρόφηση) δεν συνιστά από μόνο του βιολογικό ή στεγνό καθαρισμό.

Η Ειδική απολύμανση από παθογόνους ιούς αποτελεί εντελώς ξεχωριστή εφαρμογή στο βιολογικό καθαρισμό.


Είναι συχνό φαινόμενο τις περισσότερες φορές να θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι αρκεί για την προστασία από την σκόνη, τα ακάρεα και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς ή την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι και τους καναπέδες.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι με αυτό τον τρόπο προκαλείται ακόμη πιο βεβαρυμμένο περιβάλλον λόγω πυκνότερης θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την υγρασία. Και όχι μόνο αυτό, αφού λεκέδες από τρόφιμα, λάδι ή καφέ μπορούν επίσης να γίνουν εστία μυκήτων και μικροοργανισμών, που με την σειρά τους είναι υπεύθυνοι για οσμές και αλλεργίες.

Η λύση σε όλα αυτά είναι ένας βιολογικός καθαρισμός σαλονιού από τη Biofresh. Εγγυόμαστε για τον αποτελεσματικό βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού σας, όπως επίσης και για την απαλλαγή από επίμονους λεκέδες, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα προκύπτει στις επιφάνειες του σαλονιού σας.

 

Βιολογικός καθαρισμός με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Biofresh ειδικεύεται στον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, χαλιών & μοκετών, στρωμάτων ύπνου, καθώς και σαλονιών αυτοκινήτου, διαθέτοντας πολυετή πείρα, έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

Θέτοντας πάντα στην κορυφή την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού, διαθέτοντας πιστοποιήσεις και ISO από την επώνυμη γερμανική εταιρία KARCHER.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η μέθοδος βιολογικού καθαρισμού με ψεκασμό – απορρόφηση (extraction) που ακολουθούμε, ολοκληρώνει άριστα τον βιολογικό καθαρισμό σε βάθος κάθε τύπου υφασμάτινης επιφάνειας.

ΔΩΡΕΑΝ απολύμανση από ιούς πριν από κάθε Βιολογικό καθαρισμό!

Στην Biofresh εξελισσόμαστε συνεχώς, γι’ αυτό δημιουργήσαμε για τις ανάγκες σας μία νέα υπηρεσία απολύμανσης πριν από τονβιολογικό καθαρισμό. Η εφαρμογή της γίνεται πριν από κάθε βιολογικό καθαρισμό σε όλη την επιφάνεια, πετυχαίνοντας ταχεία απολύμανση και απομάκρυνση μυκήτων, βακτηρίων, παθογόνων ιών (γρίπης, ηπατίτιδας β’, AIDS κα).

Πρόκειται για οικολογική και δερματολογικά ελεγμένη εφαρμογή, η οποία εγγυάται άριστο αντιμικροβιακό αποτέλεσμα με διάρκεια και ποιότητα, σύμφωνα με τον Γερμανικό οργανισμό υγιεινής.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ BIOFRESH

Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κάθε περίπτωση, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε άμεσο & μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

 • Εγγύηση σωστής διαδικασίας καθαρισμού
 • Εγγύηση προϊόντων Karcher & μηχανημάτων
 • Εγγύηση εξουδετέρωσης ακάρεων, βακτηρίων, παθογόνων ιών, μυκήτων
 • Εγγύηση καθαρισμού λεκέδων (όχι χρόνιων)
 • Εγγύηση απολύμανσης νοσοκομειακού τύπου
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

Βιολογικός καθαρισμός Σαλονιού Θεσσαλονίκη (2θεσιος – 3θέσιος – πολυθρόνα ή γωνία) 29€

Βιολογικός καθαρισμός Στρώματος Ύπνου Θεσσαλονίκη από 10€

Βιολογικός καθαρισμός Χαλιού (ανεξαρτήτως μεγέθους) Θεσσαλονίκη 15€

Βιολογικός καθαρισμός Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη από 20€

 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δωρεάν Απολύμανση Σαλονιού από παθογόνους ιούς Θεσσαλονίκη

Δωρεάν Απολύμανση Στρώματος από παθογόνους ιούς Θεσσαλονίκη

Δωρεάν Απολύμανση αυτοκινήτου από παθογόνους ιούς Θεσσαλονίκη

Δωρεάν Απολύμανση χαλιών από παθογόνους ιούς Θεσσαλονίκη